fine skriveverktøy

fine skriveverktøyFine skriving, også kalt kalligrafi, er produksjon av vakre skrifttyper og skript -. Transformasjonen av bokstavene seg inn i en visuell kunst. Med grunnlag i religiøse tekster og utdannet litteratur gjennom historien, er kalligrafi i dag praktiseres i slike varierte områder som reklame og logo design for bedrifter, bryllup invitasjoner, personlige signaturer, og kunstnerisk selvutfoldelse. Det er ikke undervises i skolene, er det ikke en kjent disiplin, men det er en rik tradisjon perfekt for de som søker noe unikt.

Kalligrafi penner

Selvfølgelig implementere som alle fine skriving er basert er pennen. Kalligrafi penner er en spesialisert og raffinert del og er ikke vanlig penner. Se etter kits som vil gi deg flere pennen organer så vel som deres skru-on "spisser," skriften spissen selv. Se etter NIB grader av "fint", "middels" og "bred," å gi deg selv maksimal fleksibilitet. Målet er å skape rene linjer. Det Sheaffer merkevaren tilbyr tradisjonell kalligrafi penn eksempler inkludert fyllepenner og penner rollerball av høy kvalitet, mens Faber-Castell tilbyr penner i forskjellige stiler, slik som filt-spissen, å gå sammen med mer eksotiske fargevalg.

Blekk og effekter

Kommer i patroner som du plasserer inne kalligrafi penn eller i dip brønner for pennesplitter, kalligrafi blekk kommer i mange farger og teksturer. Det er vann-basert flytende blekk for de mest vanlige programmene, og olje-og gel-baserte, samt India blekk, for mer uvanlige effekter. Enten du designer nye måter å skrive alfabetet i din egen skrift, eller stiliserte logoer med den hensikt å selge dine kreasjoner, eller lære å skrive vakkert som en kunst i seg selv, eksperimentere med effekter forskjellige farger og teksturer av Blekket kan besitter. Bruk gel-basert blekk for en glanset effekt, for eksempel, eller India for en skyggetilværelse en. Bruke visse farger for å gi fargetoner langs ryggen av brev, eller å trekke kontrasten mellom ulike deler av teksten.

Markører for Practice

Kalligrafi er ikke bare å skrive. Som Annie Cicale påpeker i "The Art Craft av Hand Bokstaver: Teknikker, Projects, Inspiration," kalligrafi, særlig i dag, som flere og flere kunst flytte på nettet og det fysiske aspektet er tapt, er et middel for tilpassing og representasjon. Selv bokstaver selv kan gjøres iøynefallende og unik, i en verden som ofte prøver å glatte over disse tingene og se neste side slått. Ta stolthet i kalligrafi som en kunst, uttrykke deg i den, og selge noe til bedrifter eller skrift produsenter eller grafisk design studioer, også. Øv på din kunst med kalligrafi markører, som er bygget spesielt for dette formålet, blir mindre presis enn kalligrafi penner. Bruk kalligrafi markører til raskt å skrive ned dine pakker med kreativitet og tilfeldige kalligrafiske tanker, prøver original design og nye script figurer på fly.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe tatovering utstyr
 • murstein malingen
 • maneter kunstprosjekter
 • digital publisering verktøy
 • hvordan å mestre svart-hvitt fotografi
 • hvordan å lage en tegning av rutenettet papir
 • hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunst
 • Utah fotografering klubber
 • maleri edger verktøy
 • hvordan du bygger inn musikk i et Lightroom slideshow
 •