fakta om tidlig kunst

fakta om tidlig kunstTidlig art faller inn i flere perioder inntil den når middelalderen. Fra og med Stone Age, kunst har spilt en del i kulturen av mannen. Oppdagelsen av tidlige kunsten åpnet døren til tidlige menneskets kultur, opplevelser og epoken hvor tidlig mannen bodde. Det brakte liv til den dunkle fortid gamle mannen, jakt ritualer, dyr og overtro i en tapt verden. Ved å studere gammel kunst, lærer moderne mann om hans tidligste forfedre og den historiske utviklingen mot dagens verden

Stone Age Art

Den tidligste kunst oppsto omtrent tjue tusen år siden under den paleolittiske Age. På denne tiden, var det istid slutter og været var likt dagens Alaska. Store flokker med rein og andre planteetere streifet slettene, og ble jaget av hulen løver, andre store rovdyr og mennesket.

mennesker bodde i huler eller under overhengende klipper. Paleolittiske Art kom til å bli med disse huleboere. På huleveggen og overhengende steiner, malte første menneskene bilder av dyrene de jaktet eller kom i kontakt med i løpet av livet. Stone Age kunsten skildret tapperhet av jegerne. Art bilder inkludert hester, kyr, bison, hjort, og representasjon av menneskets jakt med spyd og piler. Ancient kunstverk ble foret i svart eller fylt igjen med jord toner.

Neolittisk Art

The Stone Age tok slutt og neolittisk tid begynte rundt 8000 f. Kr. I løpet av denne perioden, begynte mennesker domestisering av dyr og dyrking av mat korn. De gikk fra jakt og samle mat til å bosette seg i bygda samfunn, oppdra sine egne dyr og mat kilder.

Man prestasjoner ble reflektert i steinalderen kunst. Ornamental leire potter og stein håndverk tok plassen i grotten kunst og tegninger. Neolittisk kunstnere gjennomført tre og gips. Skulpturer med humane hoder har blitt utgravd, dateres tilbake til 7000 f. Kr. , akkurat som i steinalderen var oppstått. Den menneskelige hoder ble meislet og fylt med gips. Seashells ble brukt i stedet for øynene. Disse hodet skulpturer ble i begynnelsen av portretter.

Megalithic Art

Megalithic kunst var framveksten av stor stein skulpturer ved hjelp av blokker av stein og store blokker rundt 3000 f. Kr. Blokkene av stein ble stablet oppå hverandre uten mørtel å holde dem sammen. Megalittiske skulpturer var religiøse former for kunst. Noen av disse enorme konstruksjoner, kjent som steindysser, ble brukt som graver. Andre, kjent som cromlechs, ble brukt til religiøse tjenester. Mange av disse var består av store plater plassert oppreist med en ytre sirkel, og en stein alteret i sentrum. En av de mest kjente cromlechs er Stonehenge, som ligger sør i England.

Primitive Skulptur

Primitive kunst følger Megalithic kunst. Mennesker i denne perioden bodde landlig, selvforsynt lever i stammer eller landsbyer. De levde i henhold til skikker og tradisjoner videre til dem av deres forfedre. De hadde ikke den fordelen av skriftlige kilder, slik at alt de visste var muntlige overleveringer.

Den største bekymringen for mennesker fra denne perioden er forfedredyrkelse. Mye av primitive kunst omfatter store forfedrenes tall skåret ut av vulkansk stein og steiner. De fleste tallene ble forlenget med overdrevet ansiktstrekk. Primitive art tar man bort fra naturen og inn i den åndelige verden, ved hjelp av abstrakte ånd tall av døde forfedre.

Primitive Maleri

Selv om skulpturen var den mest populære formen for primitiv kunst, ble maleriet også brukt. Primitive kunstnere malte den glatte veggene i sine hjem med scener fra stammeledere folklore. Maleri veggene var spesielt populær av Nootka innfødte i Vancouver Island, og spredte seg etterhvert til regionen i Southwestern USA.

Andre artikkelen

 • hvordan å fullføre en magnetisk chuck
 • native american perlebroderier teknikker
 • hvordan å male med te og kaffe
 • hvordan du gjenoppretter redigerte bilder
 • hvor lenge bør deck stain få tørke?
 • Slik tynne alkyd og oljemaling
 • hvordan å trekke vill vest personer
 • Woodgrain faux finish teknikk
 • hvordan å tegne bygge fundamenter
 • hvordan å male wavebird
 •