abobe photoshop effekter

abobe photoshop effekterDu trenger:

Adobe Photoshop er et av de mest brukte datamaskinen bilde redigering programmer. Det selges som en del av Adobes Creative Suite, som inkluderer andre programmer for å utforme dokumenter, fotografier og levende bilder. Photoshop effekter alt fra svært enkle operasjoner til komplekse faglige oppgaver.

Justeringer

Noen av de mest brukte Adobe Photoshop effekter er grunnleggende verktøy for å manipulere eller korrigere et bilde. Photoshop refererer til disse verktøyene som justeringer. De inkluderer verktøy for endring av bildets lysstyrke, kontrast, fargebalanse, kurver, fargemetning og skygge intensitet. Photoshop er justeringer også tillate brukere å endre et fargebilde til svart-hvitt. Mest avanserte bilderedigering begynner med første finjustering justeringene.

Avanserte effekter

Utover det justeringer, som kan være nok til å redigere de fleste øyeblikksbilder, inneholder Photoshop en rekke effekter for mer avansert bildemanipulering. Det er flere verktøy for å beskjære og endre størrelse på bilder, sammen med en rotere verktøy som snur bildet i alle retninger. Photoshop er magisk tryllestav verktøyet kan brukes til redigering effekter ved å velge alle av en viss farget område. Det er også en lasso verktøy for brukere å manuelt velge et bestemt område av bildet for videre justeringer. Disse verktøyene er nyttige for å lage overliggende effekter.

Andre avanserte Photoshop-effekter inkluderer verktøy for å endre opacity på et bilde, slik at et bakgrunnsbilde for delvis vises gjennom, og lagdeling verktøy for å lage et prosjekt som er lett å endre i fremtiden ved å fjerne og legge til spesifikke elementer uten å forstyrre andre lag av bilde og tekst.

filtereffekter

Adobe Photoshop inneholder en lang liste med filtereffekter, med flere filtre tilgjengelig som individuelle utvidelser til programmet. Filtre tillate at brukerne bruker en bestemt type manipulering til en hel bilde eller en del av bildet. Vises

Artistisk filtre kan gjøre et bilde til å ha blitt trukket i en rekke kunstneriske medier, fra blyant eller trekull til fingermaling. Andre filtre legge blur effekter, endre lyseffekter, superimpose penselstrøk, skjerpe bildet eller legge til forvrengning for å gjøre bildet vises gamle eller skadet.

Presentasjon Effekter

Til slutt, inneholder Photoshop verktøy for å legge presentasjonen effekter. Teksten verktøyet lar brukere legge lag med tekst i mange forskjellige skrifter og stiler. Andre verktøy kan legge til kantlinjer, format et bilde for web eller lagre filen i mer enn et dusin forskjellige formater for bruk i andre programmer.

Andre artikkelen

 • Hvordan bruker du en lav-trykk maling luft sprayer?
 • hvordan å trekke takle bokser og fiskestenger
 • hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunst
 • Slik silkscreen på tre
 • hvordan å lage en foss ut av leire
 • hvordan å male brasme med en airbrush
 • hvordan å selge nye vintage bilder
 • kunst & konstruksjon verktøy
 • hvordan airbrush bølger
 • hvordan å male bøffel pels med oljemaling
 •