hvordan du bygger inn musikk i et Lightroom slideshow

hvordan du bygger inn musikk i et Lightroom slideshowAdobe Photoshop Lightroom er et program utviklet for å hjelpe fotografer organisere sine bilder. Den inneholder en attraktiv bildefremvisning funksjon for gjennomgang sett med bilder med klienter. Flere alternativer er tilgjengelige for å tilpasse lysbildefremvisningen, inkludert muligheten til å legge til et lydspor. Dette kan være spesielt nyttig å sette en stemning som minner om den opprinnelige hendelsen, for eksempel et bryllup eller konsert. Lydsporet arbeidet begynner i et lydredigeringsprogram og musikken er deretter importeres til lysbildefremvisningen modulen.

Du trenger:
Audio CD
. Audio programvare.


en.
Åpne en lyd program som vil importere sanger i kompatibelt format for den versjonen av Lightroom du kjører. Lightroom 2 kun bruker. Mp3-lydfiler. Lightroom 3 bruker. Mp3,. M4a, eller. M4b filer. Standardformatet for lydfiler importert til iTunes er. M4a.
To.
Sett inn en CD. En popup dukker opp som spør om du vil importere CD. Velger å ikke. Fjern merket for sangene som du ikke vil importere. Klikk på "Importer CD" og sjekket sangene vil bli importert inn i "iTunes Media"-mappen.
tre.
Klikk "Importer CD. " Konverter sanger lastet ned fra iTunes Store til. Mp3-format under "Avansert"> "Lag MP3 Version. "
Fire.
Kopier og lim inn mer enn ¨¦n sang til en ny mappe med tittelen " Slideshow "i" Min Musikk "-mappen. Gi nytt navn sangene med tall i begynnelsen av sin tittel for å angi rekkefølgen du vil de skal spilles i. Gå til menyen "View". Velg "Ordne ikoner etter" og "Tittel".
Fem.
Klikk på "Samlinger" panel i Lightroom, og velg den du har tenkt å bruke som lysbildefremvisning. Klikk på "Slideshow"-fanen øverst i høyre hjørne av Lightroom vinduet. Juster alle de visuelle innstillingene til din smak.
6.
Sjekk "Soundtrack" boksen under "Playback"-panelet. Instruksjoner som tidligere ble nedtonet vil vises i hvitt. De vil be deg om å "Klikk her for å velge en musikk-mappe. " En "Bla etter mappe"-vinduet vil vises. Finn mappen der lyden filen er lagret. Velg den og klikk "Ok. "
7.
Velg "Gjenta" i "Playback"-panelet hvis du vil at sangen og lysbildefremvisning å sløyfe-avspilling.
8.
Klikk "Preview" for å se showet med lyd. Klikk på "Play" for å vise det i et eget vindu. Den "Esc"-knappen vil lukke vinduet og gjenopprette Lightroom miljøet.
9.
Bruk kontrollknappene under Lightroom scenen for å avbryte lysbildefremvisningen. Klikk på stoppknappen for å avslutte både bilder og lyd. Klikk på play-knappen for å starte på nytt. Bildene vil fortsette fra der de ble stoppet. Men, vil sangen starte over fra begynnelsen. Klikk på pauseknappen for å stoppe det visuelle bare.

Tips og advarsler


 • Eksportere fremvisningen som en. pdf eller. jpg fil er valgfritt, men lysbildefremvisning vil ikke spille automatisk i disse formatene, og det vil ikke bli lyd.
 • Hvis datamaskinen din får du opp en "Compatibility Manager" pop up som spør om du vil bruke en media-program som "ffdshow" for å kjøre lysbildefremvisningen, velger du ingen. Det er ikke nødvendig og kan føre til komplikasjoner med Lightroom.
 • Andre artikkelen

 • tips om garderobe under en fotoseanse
 • hvordan å male på et stort lerret rutenett
 • hvordan gjøre glassfiber life-size dyr
 • Hvordan bruker du en lav-trykk maling luft sprayer?
 • hvordan å lage keramikk ut av fin leire og sand
 • Slik Refinish gamle Baseboard radiatorer
 • Hvordan kan jeg male i Montreal-stil kanadiske farger?
 • burde jeg bruke refleks eller skyte-gjennom paraplyer?
 • Hvordan gjør jeg og skrive ut plakater og bannere på Internett?
 • hvilken farge utvendig maling varer lengst?
 •