fotografi konkurranser og stipender

fotografi konkurranser og stipenderHvis et bilde er verdt tusen ord, så fotografering bør være en verdifull forfølgelse. Men i praksis, ikke fotografiet ikke alltid betale godt, og krever en fortsatt investering i materialer og teknologi. Og det er vanskelig for vordende fotografer å få sine navn ut i verden. Heldigvis, for sliter studenter og nye eller etablerte kunstnere og fotojournalister på jakt etter anerkjennelse, anerkjennelse eller bare litt ekstra inntekt, fotografi konkurranser og stipend muligheter er alle rundt.

Canon Photography i Parks Contest

Denne konkurransen, sponset av Canon, inviterer fotografer til å sende inn sine favorittbilder av en amerikansk nasjonalpark for sjansen til å vinne en reise for to til noen nasjonal park, samt en EOS 5D Mark II kamera og en PIXMA Pro9500 Mark II fotoskriver. Det vil være to store prisvinnere, en voksen og et ungdoms, og andreplass premiene er også tilgjengelig (se referanse 1). Bilder må være av landskap, og kan ikke omfatte personer. Konkurransen er åpen for tenåringer og voksne, i alderen 13 og oppover.

National Geographic Photography Contest

En publikasjon kjent for kvaliteten på sine fotografier, tilbyr National Geographic sitt eget fotografi konkurransen. Oppføringer kan sendes inn på nettet for en av de tre fotografering kategorier: personer, steder og natur. Det er en påmeldingsavgift på $ 15 per bilde, men deltakerne står å motta en stor premie på $ 10. 000 og publisering av bilde sitt i National Geographic (se Referanse 2).Deltakere må være 18 år eller eldre og kan ikke være tilknyttet National Geographic personlig eller gjennom familiemedlemmer. Konkurransen er også ugyldig for innbyggerne i Arizona, Cuba, Iran, New Jersey, Nord Korea, Puerto Rico, provinsen Quebec, Sudan, Syria og Vermont.

Milotte Scholarship Fund

Den Milotte stipendet er for håpefulle fotografer i delstaten Washington, som har en forkjærlighet for natur og dyr. Søkere må ha fått sin high school diplom eller GED, må aksepteres til en fagskole, kunstskole, eller to-eller fire-års universitetsutdanning, opprettholde en GPA på 3,0 eller høyere, og må ha vært bosatt i staten Washington for siste fem årene. Kvalifiserte kandidater bør sende en portefølje fram sine observasjoner av den naturlige verden, sammen med en transkripsjon og to referanser. Stipendet er en ett-års stipend på opp til $ 4. 000 (se Reference 3).

James Alan Cox Studentsamskipnaden Photographers

The James Alan Cox Foundation priser stipend til student fotografer i videregående skole eller høyskole. High school studenter skal ha fullført minst ett år på high school og må ha tatt minst én art eller fotografering kurs på videregående nivå. Studenter må ha fullført minst ett år på college og må ha tatt kurs i fotografering eller fotojournalistikk.fotojournalistikk er i fokus av oppføringene som skal leveres, og stipend gis til studenter som arbeider best forteller en fortelling. Annet enn det, saksforholdet og tilnærmingen er åpen slutt. I tillegg til en portefølje av digitale fotografier og /eller video oppføringer, må programmer har et kort essay, to referanser, en avskrift, og søkerens økonomiske informasjon.Fem high school-elever vil bli valgt ut til å vinne en digital kamera hver, og fem høyskole eller teknisk skoleelever skal velges for å vinne stipender på $ 2500 (se Reference 4) .

Andre artikkelen

 • hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunst
 • Hvordan tegner jeg gjøre otto fra The Simpsons?
 • Hvordan feilsøker jeg en Paasche ab airbrush?
 • etter at virkningene av kameraet bevegelsesuskarphet
 • marmor carving verktøy
 • etiketten ideer til gel¦ krukker
 • art markører tutorial
 • tips om lakkering av eikeparkett
 • Hvordan maler jeg tidligere beiset tre kjøkken skap?
 • kunst viser i Prescott, Arizona
 •