abstrakte maleri teknikk

abstrakte maleri teknikkAbstrakt maleri er et samlebegrep som brukes til å beskrive en bred kategori av kunst som omfatter figurativ og non-figurativ bilder. Representational bilder er stykker som har en klar fag forankret i den fysiske verden (gjenstander, personer, steder), mens ikke-figurativ kunst er det som ikke representerer et konkret objekt eller fysisk plass. Selv om abstrakt kunst er ofte ikke-figurativ, bevegelser som kubisme som faller inn under teppet av den abstrakte kunsten har fortsatt gjenkjennelige fysiske gjenstander som har blitt abstrahert. Å starte din egen abstrakt kunst kan være male et emne som du har tenkt å skildre abstrakt, eller du kan starte din male med annet enn en idé om å sette maling på lerretet. Begge er gyldige

trenger Du:. .
Malekoster
Maling (akryl eller olje).
Staffeli.
Palett.
Vann eller maling tynnere.
Krukker.


en.
Velg et sted der du skal male. Rommet der man maler bør ha tilstrekkelig lys. Hvis du bruker oljemaling, må du arbeide i et rom som har god ventilasjon.
to.
Sett opp lerretet på et staffeli og palett og malerkost i nærheten. Hvis du har tenkt å male på et motiv, kan du eller kanskje ikke faktisk har et eksempel på det emnet å se på. Hvis du gjør det, sette opp emnet i nærheten, eller plassere fotografiet dette tema på et sted som er lett synlig.
Tre.
Fordel et utvalg av farger på paletten. Det viktigste er å inkludere primærfargene og hvitt. Alle andre farger kan lages ved å blande farger-inkludert sort, som kan lages ved å blande thalo blå eller indanthrone blå med brunt som rå umbra. Generelt er det bedre å blande farger når det er mulig, heller enn å bruke maling fra røret, som pleier å se flatt.
Fire.
Velg en stor eller mellomstor pensel for å søke din første strøk med maling til lerretet
5
Start å male -. . det er så lett, og så vanskelig. Påfør malingen raskt og med penselstrøk som føles naturlig. For dette første strøk med maling, tynne malingen med tynner eller vann (avhengig av medium). Hvis du ikke jobber på et motiv, er dette når du må la deg gå, og følge instinktene dine. Prøv å ikke over-tenke aktiviteten. For mange mennesker, til handling av maleriet non-representationally starter føles galt, bare fordi logikk og erfaring vil fortelle deg at et maleri skal være "av" noe. Du vil gjøre det bra å kvele din tvil og prøver å ha det gøy. Ikke tenke for mye om fargevalg, eller strukturen i stykket, bare sette malingen på lerretet. Velg farger du liker.
6.
Flesh ut maleriet ved å bruke et tykkere lag med maling for andre strøk. Begynne å se på strukturen og balansen i stykket. Farge, form, negativ rom og tekstur er bare noen elementer av maleri som skal være balansert-som betyr at det bør være en jevn fordeling av disse elementene. Hvis du ikke er opplært i de prinsippene for to-dimensjonal design, kan det være lurt å studere dette på nettet eller fra bøker i biblioteket. For kunstnerisk tilbøyelig mennesker, er det sannsynlig at du vil være i stand til å produsere en godt balansert stykke instinktivt. Hvis du er usikker, kan du prøve å snu maleriet på siden eller opp ned på ulike steder i prosessen, for å gi deg et friskt perspektiv på hva maleriet ser ut.
7.
Gjenta trinn 6 som er nødvendig, fleshing ut maleriet med påfølgende lag, og endre balansen og design som er nødvendig.
8.

Sett opp maling til side og la den tørke. Dette kan settes til side for et par dager eller et par uker.
Ni.
Tilbake til maleriet når du føler at du har gitt deg selv tid nok til å glemme utseendet og følelsen av maleri og tilbake med et nytt perspektiv. Gjør endringer som er nødvendig. Malerier kan ta uker eller måneder, så føler ikke at det må være ferdig innen en viss tid.

Tips og advarsler


 • Hvis man maler fra et emne foran deg, ikke se på motivet for mye, og ikke bry deg om realisme-som går mot målet ditt. Ikke gifte deg med en palett med realistiske farger, enten-velg farger som synes instinktivt riktig, eller bare hva du liker, eller hva er ikke et realistisk farge for motivet. Dette er opp til deg.
 • Andre artikkelen

 • kunst viser i Kansas City
 • kunst & konstruksjon verktøy
 • hvordan å blande oljemaling med liquin
 • gjør vinyl tegn
 • abstrakte maleri teknikk
 • kunst stilarter som fulgte impresjonisme
 • hvordan å selge bildene til kalenderen utgivere
 • kan en plastisk komponent males rett etter at den er støpt?
 • digital bilderedigering tutorial
 • tips om å male et rom og taping
 •