hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunst

hvordan du legger til flere farger inni konturene av håndtegnet tegneserie kunstEtter endt strektegninger for hånd, har du flere muligheter for fargelegging tegningen. Noen illustratører nyte å starte sin tegning for hånd og deretter skanne skisserer i et fotoredigeringsprogram, for eksempel Adobe Photoshop. Denne metoden er en fordel fordi du kan prøve mange forskjellige farger uten frykt for å ødelegge den opprinnelige. Andre kunstnere bruker tegning medier som markører for å fullføre håndtegnede skisser. Sørg for at din linje kunst er skarp, utført på papir med høy kvalitet med svart eller farget blekk.

Du trenger:
Forberedt skisserer
. Knadde viskelær.
Adobe Photoshop eller tradisjonell tegning medier.

Adobe Photoshop


en.
Scan bildet eller ta en høyoppløselig foto og åpne filen i Adobe Photoshop.
to.
Åpne nivåene dialogboksen ved å klikke på "Image" på det viktigste verktøyet bar, åpne "Justeringer" menyen og velge "Levels". Denne funksjonen kan du korrigere tonebalanse av bildet, så skisserer vises skarp mot en bakgrunn av en enda tone. Dra glidere til du føler du har oppnådd riktig balanse.
Tre.
Åpne "Layers" paletten ved å klikke på "View" på hoved verktøylinjen og velge "Lag". Merk laget heter "Bakgrunn", velg "Lag" på hoved verktøylinjen og velg "Duplicate Layer. " Navnet på det nye laget "Outlines" og slette den opprinnelige laget ved å velge det og dra det til papirkurven nederst i paletten.
Fire.
Velg magiske viskelær-verktøyet og klikk hvor som helst på bakgrunnsfargen i bildet.
fem.
Opprett flere nye lag ved å klikke på "New Layer"-ikonet nederst i lagpaletten. Bruk disse lagene til å skille områder fra ulike farger. Hvis du tegner en person, for eksempel, bruker separate lag for håret og huden. Dette lar deg redigere hver farge uten å påvirke disposisjoner eller andre farger. Endre fargen ved å dobbeltklikke fargen ikonet på verktøy paletten og bruke pensel til å legge til detaljer.

Tradisjonelle medier


en.
Rydd opp dine disposisjoner ved hjelp av en knadde viskelær. Streb for klarhet og eliminere eventuelle utenforliggende blyant merker eller flekker.
To.
Lag flere kopier av disposisjonen ved hjelp av en kopimaskin.
Tre.

Velg tegningen medium. Velg artist-kvalitet markører, slik som Prismacolor og Copics, for en klassisk tegneserie-stil tegning. Du kan oppnå samme effekt med akrylmaling, men fuktigheten vil teleportere lett papir. Fargeblyanter opprette en sketchier, kunstnerisk stil.
Fire.
Prøv ulike fargekombinasjoner på fotokopier av dine disposisjoner. Dette tillater deg å eksperimentere fritt med ditt valgte medium uten å skade det opprinnelige. Velg din favoritt farge ordningen.
Fem.
Bruke en fin markør spiss, en skarp blyant eller en liten børste, farge grenser hver region, slik at du holder deg innenfor dine disposisjoner. Bruk en større iverksette for å fylle i sentrum. Rydd opp i din skisserer med svart maling eller blekk.

Tips og advarsler


 • Unngå å bruke blyanten til å utføre dine disposisjoner. Blyant skanner ofte dårlig, noe som gjør maskinen coloring vanskeligere, og flekker vil gjøre hånd coloring vises slurvete.
 • Andre artikkelen

 • DIY: lyskasse tracing
 • utvendig maling farge ideer for et hus med et hvitt tak
 • male teknikker for kommoder
 • hvordan å male olje på kobber
 • Hvordan henger jeg gjøre bilder på kontoret vegger?
 • Hvordan kan jeg bestemme markedsverdien av et portrett i olje malt mellom 1860-1952?
 • Hvordan kan jeg prep vegger å male etter fjerning bakgrunnsbilde?
 • burde jeg begynne med vegger eller treverk til å male utsiden av huset maleri?
 • dental skulptur verktøy
 • hvordan du skriver ut dine kunstverk på metall
 •