hvordan å male en lekeplass veggmaleri

hvordan å male en lekeplass veggmaleriMaleri en lekeplass veggmaleri er en produktiv måte å opp energi og positivitet i et samfunn, og kan også dekke opp noen stygge graffiti på samme tid. Du kan putte så mye penger, tid eller krefter til et veggmaleri som du vil. Det kan være så enkelt som et maleri prosjekt for samfunnet barn eller så fancy som profesjonell artist som representerer fellesskapet i samfunnet. Du må innhente tillatelse, finansiering og har en plan kartlagt for deg og din frivillige til å fullføre en lekeplass våt.

Du trenger:
barn veggen
. Finansieringskilde.
Freske skisse /design.
Frivillige.
Maleri rekvisita.
Clean-up forsyninger.


en.
Anslå hvilken type finansiering du trenger for forsyninger til veggmaleri, som kan variere fra $ 1000 til $ 25. 000, avhengig av faktorer som mengden av forsyninger, størrelse på veggmaleri og lekeplassen beliggenhet.
to.
Identifisere en bestemt vegg på en lekeplass for våt. Et godt valg er en vegg der graffiti finnes allerede. Finn ut hvem som eier denne eiendommen. Vanligvis lekeplasser er eid av byen som offentlig eiendom, enten de er i en park eller på en skole.
Tre.
Lage et design for veggmaleri og skissen det ut på en liten skala med farge. Du kan gjøre dette selv, eller rekruttere lokale kunstnere, eller til og med har barn hjelp med det på sin egen lekeplass. Dette avhenger av hvor profesjonell du vil at veggmaleri skal vises, eller hvis det er mer av et fellesskap prosjekt for barn.
Fire.
Recruit frivillige, enten de er barn, venner, artister eller organisasjoner. Sørg for at alle forstår visjonen og formålet med mural. Hvis du ønsker, intervju frivillige og få dem signere en frivillig fraskrivelse form så du har ingen juridisk ansvar.
Fem.
Innhente tillatelse fra grunneier til å male på lekeplassen veggmaleriet. Du trenger godkjenning av byens myndigheter, fylkeskommunen eller skolen styret, avhengig av hvor lekeplassen er. Du vil mest sannsynlig nødt til å fylle ut skjemaer detaljering veggmaleri id¨¦, maleriet i en skisse form, de involverte og budsjett.
6.
søke finansiering fra ideelle organisasjoner, velforeninger, bedrifter, lokale maling bedrifter og jernvareforretninger. Du kan også få en lakk butikk for å donere en tilførsel av maling eller børster. Innhente alle forsyninger du trenger, inkludert maling, maling forsyninger og stiger. Ikke glem snacks og vann flasker for hydrering. Maleriet leverer omfatter et bredt spekter av elementer, inkludert overflatebehandling materialer, pensler, ruller, skuffer, filler, bøtter, miksing pinner og maling primer.
7.
Klargjør veggmaleri området ved å rydde ut noe ugress poking opp fra bakken på veggmaleri og fjerne gamle malingen på veggmaleri, om mulig, ved å skrape. Seal noen store sprekker og prime i vegg med maling primer.
8.
Maling av veggmaleriet. Du må planlegge dette på forhånd slik at alle frivillige møter opp. Det er vanligvis minst en hel dag med prosessen, hvis ikke et par dager. Lett tilsyn med arbeidet for å sikre at alt går etter planen, og ta frivillige med forfriskninger og samtale. Spille litt musikk for å holde energien oppe.
9.
Rydd opp hele veggmaleri området når veggmaleri er ferdig, kaster ut alle søppel og fjerne all rekvisita.

Andre artikkelen

 • hvordan å male blylodd
 • Slik gjenoppstår toaletter
 • hvordan jakten på jobber som en konseptuell kunstner
 • hvordan å male digital camo mønster
 • hvordan å selge bilder til media
 • hvordan å male sant brann flammer
 • Hvordan kvitte seg med huset maling
 • hvor å fastsette pixelated bilder
 • Hvordan bestille fotoutskrifter fra USA
 • hvordan kan unge mennesker selge sine klær ideer?
 •