tips om garderobe under en fotoseanse

tips om garderobe under en fotoseanseFange deg selv eller din familie, for all tid, i en fotoseanse kan være langt mindre stressende hvis du vet hva du skal ha. Enten du er en modell deltar på en fotoseanse, eller en person eller familie har et portrett tatt, er det best å vite på forhånd hva du kan forvente, hva du bør ta med og hva som vil fotografere bra.

Model Foto Shoot

Pass på å pakke følgende elementer i din skyter vesken: for casual ser at fotografen kan være ute etter legge blå jeans, strikk sport og knapp topper, shorts og tidsavgrensninger jeans. Legg til en bedrift dress og badetøy. Kast i strømpebukse i en nøytral skygge, samt et utvalg av sokker. Kontroller at du har flere typer av BH tilgjengelig, inkludert push-up, stroppeløs og racer tilbake i både svart og nøytral kjøtt tone farger. Ta med deg en rekke rekvisitter, som hatter og slips, og sørg for å inkludere en kappe å bære mellom skudd og et skjerf eller drapere å holde makeup ut av klienten eller fotografen klær. Du kan også være lurt å pakke en jern eller dampbåt å fjerne rynker fra pakking.

Individuelle Foto Shoot

Når du forbereder en individuell fotoseanse for deg selv, sørg for at klærne gjør at ansiktet til å dominere portrettet. Unngå fet striper, plaids, sjekker, og utskrifter som er for opptatt, lyse farger som overdøver ansiktet, eller svært lyse klær som peker på seg selv og bort fra deg. Hvis du er en kvinne som blir fotografert i full lengde klær, ha lange skjørt, bukser eller strømper i mørke farger, for å holde øyet fra å være rettet mot beina og bort fra ansiktet.

Family Photo Skyter

Når du planlegger en familie gruppe fotoseanse, er klær koordinering avgjørende. Velg klær i samme toneområdet slik at ingen medlemmer skiller seg ut på bildet fordi deres klær er lettere og lysere enn alle andre. Hvis dere er alle iført høy kontrast klær, som krem og svart, har barna i portrettet tilbyr en kontrast med en svart og krem print øverst, slik at bildet ikke er så alvorlig.Husk at enkle klær alltid fotografier best. Turtlenecks og V-hals er flatterende så lenge de ikke er overdrevet, og i noen voksne, er det best å unngå nakne armer som de kaller oppmerksomhet til seg selv og vekk fra familiens ansikter. Hvis sko er viser i familien stående, sørge for at alle medlemmene har på sko i tråd med situational elementer av portrettet.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre en artograph lys tracer
 • arkivering egenskaper av plexiglass
 • hvordan å lage en tech deck verktøy
 • kunst og håndverk for kids i Michigan
 • hvordan å male ville fugler
 • hvordan å male en postkasse svart
 • hvordan å sammenligne latex maling
 • hvordan å lage web fotogallerier
 • hvordan å designe en thug hodeskalle
 • morsomme sommeraktiviteter i San Diego, California
 •