arkivering egenskaper av plexiglass

arkivering egenskaper av plexiglassDu trenger:
laptop
. hersker.
skriveren.
saks.
lim.
laminat papir.

Finne gamle bilder er moro, og mange av dem kan gjøres om til en svært interessant veggen vise utheving familien din eller bruke bildene til å sette tonen i et rom. Men hvis du har disse bildene innrammet bak feil type vinduer, risikerer du å miste bildet for skader forårsaket av skadelige kjemiske outgassing, brudd eller selv enkle sollys. For arkivering, anbefaler mange framers bruke akryl plater, eller pleksiglass, som glass materialet.

Nonreactivity

En av de viktige kvalitetene av akryl folie som arkivmateriale er at den ikke sender ut skadelige kjemiske produkter som det aldre. Universitetsbiblioteket ved Universitetet i Illinois påpeker denne fordelen av materialet i sin anbefaling til å bruke kun akryl plater for rammer. Lightside Fotografisk Tjenester bemerker at pleksiglass er faktisk merkenavnet på en bestemt type akryl plater, så du bør ikke føle seg tvunget til å kjøpe bare produkter med pleksiglass navnet på dem. Akryl plater kan tettes på rammen med akryl bindemiddel, ytterligere redusere eventuelle skadelige kjemikalier som kan samhandle med kjemikalier eller bonding agenter i bildene du ønsker å bevare.

Holdbarhet

Ved hjelp av akryl plater som et glass materiale også bidrar til å beskytte dine bilder fra alle skader som kan oppstå dersom rammen skulle falle for en eller annen grunn. Vinduer, som er forklart av Frame Destination, er rett og slett av bransjestandard begrep for alle klare materiale som fungerer som et beskyttende dekke. Glass er det mest vanlig å se materialet, men det er svært skjør. Akryl plater, på den annen side, gir like mye synlighet, ikke gul med alder og motstår brekkasje. Ramme Destinasjon hevder at det er «nærmest uslitelig. " Selv om dette ikke er helt sant, eller det ville være vanskelig å jobbe med, akryl plater gjør opprettholde en meget sterk indre strukturell stabilitet selv på sitt minste nivå av tykkelse.

UV Beskyttelse

En annen egenskap av akryl folie som gjør det et bedre valg over glass er dens evne til å beskytte mot UV-stråler. Flere molekylære faktorer bidrar til dette materialet evne til å avlede UV-stråler. Dette betyr at for å få den sterkeste beskyttelsen, må du ta hensyn til kvaliteten på det materialet du kjøper. Imidlertid bekrefter Fells Point Ramme og design at noen akryl plater er laget som er i stand til å blokkere så mye som 98 prosent av innendørs og utendørs UV-stråler. Dette plater er også i stand til å avlede lys refleksjon for å forhindre problemer i visning av kunstverket bak glass.

Andre artikkelen

 • kule måter for en blomsterhandler å levere roser
 • skriving verktøy for korrigering
 • Slik Refinish Klo foten baljer og emalje synker
 • DIY graffiti markører
 • juryerte kunst viser i Illinois
 • online anime jobber for tenåringer
 • Slik Refinish kelon barer
 • fantasy skriveverktøy
 • hvordan du skriver en avgrensningsbrønn utvalg
 • hvordan du bruker latex male med en tyngdekraft feed spray pistol
 •