hvordan å lage en kjempeflott avatar på photoshop

hvordan å lage en kjempeflott avatar på photoshopDin avatar er en viktig del av hvem du er online. Vurder det andre folks førsteinntrykk av deg. Det kan også bli sett som forsiden av et magasin, og kan være den avgjørende faktoren om hvorvidt noen ønsker å få kontakt med deg. Din avatar kan være en faktisk bilde av deg selv, din logo, eller en scene fra din favoritt film. Uansett hva du vil avataren din for å være, lage det godt slik at den leser den slik du vil den skal

Du trenger:.
Adobe Photoshop CS og høyere
. Image-filen.
Web cam.


en.
Åpne en bildefil av deg selv i Photoshop. Opprett et nytt dokument i Photoshop ved å gå til "File", "New". Skriv inn dimensjonene du trenger for avataren din. For web, sørg for at dpi er 72 dpi. Dra bildet fra den originale bildefilen til det nye dokumentet. Du må kanskje endre størrelsen på bildet. Du kan gjøre dette ved å gå til "Edit", "Free Transform". Hold "Shift" som du endrer størrelsen så gjør din proporsjonene ikke endres.
To.
Tegn en bane rundt bildet med pennen verktøyet. Dette kan ta noen prøver å få rett. Gå inn dine stier paletten og dobbeltklikk på arbeidsdagen din vei. Endre navnet. Nå kan du velge bilde og gjøre endringer i det, eller omvendt det å gjøre endringer i bakgrunnen.
Tre.
Endre bakgrunnen med den nye banen. (Hvis du liker din nåværende bakgrunnen kan du hoppe over dette trinnet. ) Du kan åpne en annen bildefil i Photoshop som en bakgrunn og dra det til det nye dokumentet. Sett at lag bak bildet laget. Velg din vei ved å holde nede "Control" og klikke på bane. Gå til "Velg" og "Inverse. " Slett den opprinnelige bakgrunnen. Den nye bakgrunnen skal vise. Du kan også opprette en helt ny bakgrunn ved å opprette et nytt lag å gå under bildet laget. Du kan fylle dette laget med flat farge eller legge til en gradient.
Fire.
Endre nivåer. Velg bildet laget. Gå til "Image", "Justeringer" og "Levels". Kontroller at "Preview" er valgt. Dra til venstre (svart), middels (grå) og høyre (hvit) piler rundt til du er fornøyd med kontrasten. Gjør det samme for bakgrunnen din, med mindre det er en vanlig farge eller gradient. Du nå har din egen personlige avatar. Du kan bruke samme teknikk for andre bilder bilder også.
Fem.
Lagre arbeider filen som en psd fil. For å gjøre dette, gå til "File", "Lagre som", deretter navnet avataren din hva du vil, og velge "Photoshop" som format din. Etter at du har lagret Photoshop-fil, lagre en versjon for web. Dette blir din offisielle web avatar. Gå til "Fil" og "Lagre for Web og enheter. " På din venstre side, lagre filen som en jpg.

Tips og advarsler


 • Eksperimenter med Photoshop filtre. Gå til Filter deretter gå ned til ulike filtre (kunstnerisk, Blur, penselstrøk, etc).
 • å lage en logo avatar, alt du trenger å gjøre er å opprette et nytt dokument på dimensjonene du trenger og 72 dpi. Åpne din logo filen i Photoshop. Dra og skalere logoen inn i den nye filen. Ikke endre fargene eller nivå siden din logo fargene skal være gjenkjennelig. Lagre som arbeidende PSD-fil da som en web jpg. Du er donE!
 • Andre artikkelen

 • tips & triks når du maler vegger husholdningenes
 • hvordan å lage vinyl grafikk
 • jazzfestivaler i st.
 • grevling luft børste tips
 • hvordan å selge håndlaget gratulasjonskort
 • hvor å fjerne latex maling av olje base maling
 • DIY: lyskasse tracing
 • digital publisering verktøy
 • hvordan gjøre et eple mummy
 • hva er noen unike ideer for en tegneserie kunst tegnekonkurranse?
 •