digital publisering verktøy

digital publisering verktøyDu trenger:
datamaskin med Internett-tilkobling og skriver
. papiret.
"Guide to Literary Agents".
konvolutter og porto.

Sammenlignet med tidligere programvare, de fleste digital publisering programmer er i stand til å produsere høy kvalitet industrien grade innhold enkelt i løpet av minutter, snu en vanlig stasjonær datamaskin til et forlag. Opsjonene av digital publisering programvare spenner fra enkle til avanserte, avhengig av prosjektets karakter. Prisene også varierer fra enkle freeware skrivebordet utgivere til avansert industri standard applikasjoner som koster opp til $ 1,000.

Adobe InDesign

Adobe InDesign gir brukerne et bredt utvalg av maler og output formater. Output formater er av typen filer programmet vil eksportere fungere som;. For eksempel en PDF-dokument eller JPEG image

Adobe InDesign er relativt brukervennlig og integreres perfekt med alle andre Adobe-produkter, noe som gjør import Illustrator eller Photoshop dokumenter på et blunk. Adobe InDesign er valget av mange utgivere, som gir en høy mengde av alternativer og funksjonalitet. Adobe InDesign koster rundt $ 699 for den nyeste versjonen.

Adobe FrameMaker 9

Adobe Framemaker 9 er en digital publisering verktøy som brukes primært for publisering av tekniske dokumenter som er ekstremt lange og svært teknisk. Det inkluderer et CMS (content management system), og gir brukerne muligheten til å tilpasse resultatet ved hjelp av en rekke forskjellige alternativer. Et Content Management System er et program som lar brukere enkelt innspill og administrere sine data og arbeidsflyt i samarbeid. Adobe FrameMaker 9 inneholder en enkel å bruke WYSIWYG (det du ser er hva du får) editor som gjør det enkelt for selv nybegynnere kan legge til innhold. Adobe FrameMaker 9 selges for $ 999.

EMagCreator

EMagCreator brukes primært for publisering e-bøker i PDF-format. Det tilbyr ikke nivået av raffinement som den nevnte Adobe-produkter, men det er gratis å prøve. Programvaren er mye enklere å bruke og er utelukkende for on-line eller digital publisering. Programmet er enklere å bruke av samme grunn det mangler raffinement. Programmet har begrenset funksjonalitet noe som betyr at en bruker ikke trenger å lære mye for å oppnå maksimal bruk av det.

Andre artikkelen

  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  • digital publisering verktøy
  • tips og verktøy for å skrive excellence
  • bokskriving verktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  • kreativ skriving verktøy
  • antikk utskrift verktøy
  • innovative malerverktøy
  •